Talkoot ja projektit

Talkoot

Yhdistyksemme järjestää talkoita kesäisin joka maanantai ennen kuin kesäsauna avautuu klo 16. Mikäli haluat tehdä hommia mökillä joko porukalla tai itsenäisesti, niin otatko yhteyttä yhdistyksen puhelimeen. Talkoilla voit joka maanantai ajalla 8 – 16.

Järjestämme myös isompia talkoita. Näitä ovat syystalkoot talviuintikauden avaamisen kynnyksellä syyskuussa, jolloin piha siivotaan ja asennetaan tarvittavat matot, valaisimet yms. asiat avantouintia varten. Myös ennen kesäkauden avaamista järjestetään talkoot toukokuussa, jossa avantouintiin tarkoitetut tarvikkeet kerätään talteen, puhdistetaan ja varastoidaan. Lisäksi piha siivotaan ja kukkapenkit laitetaan kesäkuntoon. Myös mökkiin tehdään isompi perussiivous mm. ikkunta pestään jne.

Projektit

Yhdistys tekee myös aktiiviesti pieniä ja isoja projekteja. Rahoitusta haetaan eri lähteistä, jotta voimme ylläpitää ja kehittää toimintaamme. Nyt menossa ovat seuraavat projektit:

  • Pienet projektit (noin 10 000 €)
  • Japanin tatarin poistaminen mökkialueelta (noin 1000 euroa)
  • Isosorsimon poistaminen mökin rannasta (noin 1000 euroa)

Jos sinulla on ajatuksia, miten haluaisit kehittää Surutonta tai sen toimintaa projektein, niin otathan yhteyttä soittamalla mökkipuhelimeen tai sähköpostilla.