Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

MÖKKIVARAUKSET

Mökkivaraukset voit tehdä nyt myös netissä.Valitse haluamasi päivä kalenterista, valitse vasemmasta reunasta palvelu ja kohdista hiiren osoitin oikeaan aloituskellonaikaan kalenterissa. Vapaat päivät näet kalenterista.
 
Vaihtoehdot ovat koko päivän varaus klo 7-23, päivävaraus klo 7-16 ja iltavaraus klo 17-23, sekä kokousvaraus 4 h aikavälillä klo 7-16. Seuraa tämän jälkeen ohjeita ja täytä tarvittavat kentät ja lopuksi vahvista varaus. Maksutiedot saat sähköpostiisi varausvahvistuksesi yhteydessä.

Palkkiovaraukset varataan ainoastaan mökkipuhelimen tai Tiinan kautta.
 
Mökin voi edelleen varata myös puhelimitse ottamalla yhteyttä numeroon 045-858 9944. Puhelimeen vastataan oman työn ehdoilla. Tekstiviestin tai Whatsapp-viestin jättäminen toimii myös hyvin, ilmoita haluamasi päivä, onko kyseessä koko päivän varaus, oletko jäsen, nimi/vastuuhenkilö ja sähköpostiosoite.

Huomioithan, että mökki voi olla varattuna ennen omaa varaustasi joten mökille meno on sallittua vasta kun oma vuokrausaikasi alkaa. Samoin mökiltä tulee poistua vuokrausajan päätyttyä. Poikkeukset sovitaan erikseen, joko mökkipuhelimesta 045-858 9944 tai Tiinan kanssa 050-384 2614.

Mökin käyttäjän tulee suorittaa käytön jälkeinen loppusiivous ennen poistumista mökiltä ( imurointi, pintojen siistiminen, roskien poisvienti jne)  


Varauksia koskevissa peruutus-  ja ongelmatilanteissa ota yhteys mökkipuhelimeen tai toimi varausvahvistuksen ohjeiden mukaisesti.